BILOGIX en MSS Transport bundelen krachten

Posted by Bilogix
Category:

Vanaf 1 oktober 2022 bundelen BI Logix en MSS Transport hun krachten. De reden voor de samenwerking is dat zij meerdere vormen van transport willen aanbieden en meer klanten van dienst kunnen zijn door de wagenparken samen te voegen.

Roy van Taanom, eigenaar van BI Logix: ‘Ik kijk erg uit naar deze samenwerking. Met de eigenaar van MSS Transport, Theo Bos, heb ik eerder al samengewerkt waardoor ik alle vertrouwen heb in deze samenwerking. Door 30 vrachtwagens van MSS Transport toe te voegen aan het wagenpark van BI Logix kunnen ik en Theo onze dienstverlening verbreden en uitbreiden.

De klanten van BI Logix en MSS Transport hoeven zich geen zorgen te maken over eventuele veranderingen. ‘Alles blijft hetzelfde voor onze klanten, denk hierbij aan contactpersonen en emailadressen. Ook kunnen klanten dezelfde kwaliteit en service verwachten die ze van ons gewend zijn. Samen kunnen we meer werk aan waardoor we nog flexibeler zijn voor onze huidige en toekomstige klanten’, aldus Roy.

Geef een antwoord

Bi Logix maakt gebruik van cookies. Door op OK te klikken of door verder gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies.